Rafinate case de lux în inima Alpilor.


Într-o spendidă vale bogată în culori şi în tradiţii, am creat Les Fleurs Bleues, două noi chalet luxury pentru iubitorii luxului şi comodităţilor, sportului şi balneoterapiei..

Mulţumită proiectului unei conoscute designer internaţionale, gustului în alegerea mobilierului, eleganţei materialelor şi utilizării înţelepte a unei tehnologii inovatoare, veţi găsi la Les Fleurs Bleues căldura şi intimitatea unui mic apartament îmbinat cu confortul unui mare hotel.

Această extraordinară vale este sala de gimnastică ideală pentru timpul dumneavoastră liber, dar amintiţi-vă să vă antrenaţi şi în zona noastră de fitness, să vă purificaţi făcând o baie de abur şi în sfârşit să vă alintaţi într-un relaxant şi spaţios hidromasaj.

Nimic nu a fost lăsat la întâmplare, începând cu practicitatea liftului care vă permite să mergeţi de la garaj direct în interiorul locuinţei dvs., cu siguranţa aragazului ce se va aprinde în mod magic doar la contactul cu o oală şi până la comoditatea unei arhive digitale de muzică şi filme care va fi la dispoziţia dvs.

Veniţi să ne găsiţi în această reşedinţă unică, veţi descoperi o vacanţă într-o vacanţă în orice sezon.